طراحی لباس کودکان (۴-۶سال)

طراحی لباس کودکان (۴-۶سال)

طراحی لباس کودک

اگر با دنیای مد و فشن اشناییت داشته باشید میدانید که دنیای بزرگی را در برمیگیرد و گرایش های مختلفی دارد. از طراحی لباس گرفته تا کیف و کفش و…
و شاید برایتان جالب باشد بدانید هر کدام از این گرایش ها دارای زیر مجموعه های بسیاری هستند. 
یکی از بخش های شیرین حوزه ی فشن طراحی برای کودکان است و چه بهتر اینکه ان طراحی ها لباس باشند. 

و در سرتا سر دنیا صنعت مدلینگ کودکان بسیاار در حال توسعه و پیشرفت است و سر تا سر دنیا بسیار به ابن صنعت شیرین و میتوان گفت جدید توجه میکنند.
در این مقاله چند لباس طراحی شده برای کالکشن لباس کودک را میبینیم و مورد بررسی قرار میدهیم پس اگر شما هم جز مشتاقان این رشته هستید با گروه ارخالق همراه باشید…

 

برای طراحی لباس کودکان به چه نکاتی باید دقت کرد؟!


*اگر شما طراح لباس هستید ابتدا باید به روانشناسی رنگها دقت کنید که بدانید برای کودکان چه رنگهایی مناسب است. و اوصولا لباسهایی با رنگ های شد و سرزنده باید برای کودکان طراحی کرد


*دوم باید بدانید برای چه موقعیت و چه اجتماعی لباس را طراحی میکنید و با توجه به موقعیت مکانی و فهمیدن اینکه لباس مناسب چه جایی هست ان را طراحی کرد


*سوم باید سبک برندی که برایش طراحی میکنید را بدانید و با توجه به سلیقه ی مشتری های برند لباس را طراحی کنید
*چهارم نباید فراموش کنید که لباس ها برای کودکان طراحی میشود یعنی: راحتی لباس در عین حال زیبایی اهمیت دارد
*یکی از نکته های مهم که به عنوان طراح لباس کودکان باید بدانید این است: درسته لباسها برای کودکان طراحی میشود اما فراموش نکنید که افراد بزرگتر (مادر و پدر و…) لباس ها را انتخاب میکنند پس باید به سلیقه ی انها دقت کنید

*حتی یک طراح لباس باید به جنس پارچه ای که انتخاب میکند نیز توجه کافی را داشته باشد و بداند چه پارچه ای مناسب با چه موقعیتی هستش.

به عنوان مثال: در مهد کودک ها و یا دبستان ها و... باید از رنگهای شاد برا لباس فرم استفاده کرد اما باید طراح لباس بداند که جنس پارچه باید جوری باشد که با چند بار شستن ها خراب نشود

به عبارتی درست است که شما برای کودکان لباس را طراحی میکنید اما فراموش نکنید انها در سن های پایین تصمیم گیری دست بزرگترهایشان است پس باید با سلیقه ی والدین هم اشنا باشید.

 


و در نهایت طراحی برای لباس کودکان سرشار از نکات مهم است که در ادامه به یکی از کالکشن های طراحی لباس کودک که به وسیله ی طراحان ارخالق اماده شده است نگاهی میندازیم...


*نام کالکشن: نمو
*کالکشن طراحی لباس کودکان (۴ تا ۶ سال )
*کالکشن بهار-تابستان
*طراح لباس: بهار قنادی اف
*نام برند :

 

در ابتدای کار یک طراح باید با توجه به نیاز کارفرما ان شخصی که طراح را سفارش میدهد. طرح را طراحی کند

یعنی طراح باید یک سری نکات اولیه را بداند و باید راجب این نکات از کارفرما بپرسد

۱. برای چه قشری طراحی میکند

۲. برای چه گروه سنی طراحی میکند؟

۳. برای چه جنسیتی طراحی میکند؟

۴. برای چه فصلی طراحی میکند؟

۵. برای چه موقعیتی باید طراحی کند؟؟

و بعد از معلوم شدن تمام این سوالات کار اصلی طراح شروع میشود و طراح باید با توجه به خواسته ی کارفرما موضوع و منبع الهام اصلی را مشخص کند. منبع الهام اصلی یعنی چه؟

به عنوان مثال: این کالکشن کارتون نمو است. یک کارتون بچگانه که مناسب رنج سنی ۴ سال به بالا است و طراح در این کالکشن با توجه به کارکتر های مورد علاقه ی کودکان در فیلم طرح اولیه ی لباس هارا طراحی کرده است.

(البته به یاد داشته باشید طراحان ماهر برای اینکه به کارفرمای خود چند اپشن تصمیم گیری مختلف بدهند چند موضوع اصلی را انتخاب میکنند سپس با توجه به اینکه کدام موضوع کارفرما تایید دهد طراحی های اولیه را طراحی میکنند.)

سپس در مراحل های بعدی طراح های اولیه ی دستی را میزنند و وقتی به تایید کارفرما رسید.به طراحی ها رنگ مناسب پالت رنگی را میدهند.

 

و با توجه به موقعیت مکانیی که در ابتدای کار مشخص شد و همچنین با توجه به فصل انتخابیه کالکشن جنس مناسب برای پارچه هارا انتخاب میکنند.

(فراموش نکنید کودکان از لباسهای ضخیم و یا پارچه های ناراحت و زبر و... خوششان نمیاید پس باید پارچه ای درست مناسب با سن کودکان انتخاب کنید)

همانطور که تا این قسمت مشاهده کردید این یک طراحی اولیه به همراه تایید رنگ پارچه و جنسیت پارچه میباشد و طراح برای نشان دادن حس و حال بیشتر موضوع انتخابی (کارتون نمو)با فصل انتخابی که (بهار-تابستان) است یک تصویر سازی از دریا و... کشیده است تا حس و حال کالکشن را بهتر به کارفرما منتقل کند.

 

اگر به جزییات کار دقت کنید طراح سعی کرده از چند ایتم ماهی( نمو) در طراحی خود استفاده کند و یکی از نقطه های عطف طراحی استفاده از خطوط منحنی بجاب خطوط خشن و... است زیرا طراح میخواسته نرمی دریا و ساختار ماهی (نمو)... را به بیننده انتفال دهد و یکی از مهمترین ویژگی های استفاده از این خطوط این است که حالت خشنی به خود نمیگیرد لباس و برای کودکان این سن این نوع طراحی بسیار مناسب است.

باز هم به جزییات کار دقت کنید... استفاده از خطوط منحنی و یا مایل  در طراحی و هنر شور و هیجان و در عین لطافت را به بیننده القا میکند و اگر به قسمت یقه و جیبها نگاه کنید کاملا متوجه ی ارتباطش با قسمتهایی از ماهی(نمو) میشوید...

 

 

امیدوارم لذت برده باشید.

گروه طراحان ارخالق

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.